fbpx
  • +32 474 82 34 35

Mijn naam is Karolien Bastiaens, drijvende kracht achter Teach More VZW.
Via individuele, teamgerichte en klasgerichte nascholingen zet Teach More zich in om kinderen en leerkrachten een waaier van mogelijkheden aan te bieden om zich verder te ontplooien.

Ik ben Gert. Ik studeerde in 2007 af als Bachelor in de Toegepaste Psychologie.
Momenteel ben ik als zelfstandige aan de slag in mijn eigen praktijk, Auxilium. Ik werken met kinderen, jongeren én hun ouders en heb me gespecialiseerd in autisme.

Sinds 2007 werk ik als erkend psychotherapeute met volwassen, jongeren en kinderen. Na mijn basisopleiding in cliënt-centered-therapie verdiepte ik mij verder in geweldloze of verbindende communicatie (GWC) van Marshall Rosenberg.

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door kinderen. Mijn gezin en mijn ervaringen in het onderwijs zijn mijn grootste inspiratiebron. Ik merk al heel lang grote verschillen in de communicatie tussen kind en volwassene.

Ik ben Carinne Lannoo. In 1985 behaalde ik mijn diploma kleuterjuf te Brugge. Na heel wat jaren voor de klas, koos ik ervoor  om Gokleerkracht te worden.
Als kleuterjuf kon ik mijn creatieve ei, mijn liefde en rust delen met mijn kleuters. Als Gokleerkracht mocht ik o.a.

Ik ben Vinciane Schoenmaeckers.
Ik heb een praktijk voor kinesiologie, sinds 2003, waar ik groot en klein begeleid in het makkelijker maken van het leven, doelen stellen en de weg vrij maken om deze doelen te bereiken.

Ik ben Nele Nivelle. Ik ben in de zomer van 2013 afgestudeerd als kinesiste met de specialisatie Pediatrie. Ik ben altijd graag met kinderen bezig geweest in bijvoorbeeld de Chiro en volleybal en wou er later mee verder gaan.