Sanne Staszak

Sanne Staszak

Mijn naam is Sanne Staszak. Sinds 2021 mag ik mij met veel enthousiasme een teamlid van Teach More en Schrijfdans Vlaanderen noemen.  

In mijn jonge jaren wist ik al dat ik graag iets met kinderen wilde doen. Door mijn interesse in de ontwikkeling van en de liefde voor de kinderen besliste ik om leerkracht lager onderwijs te studeren. Mijn stage in het buitengewoon onderwijs deed me beseffen dat ik graag meer wilde doen voor kinderen met leermoeilijkheden. Aansluitend volgde ik de BanaBa Zorgverbreding en Remediërend leren. 

Er was honger naar meer, enkele jaren later studeerde ik af als Bachelor in de Toegepaste Psychologie waarbij ik stage deed in de kinderpsychiatrie en bij het CLB. Sinds 2015 ben ik werkzaam als psycho-pedagogisch werker op het Vrij CLB. Daar richt ik mij voornamelijk op de domeinen 'leren & studeren' en 'onderwijsloopbaan' in zowel het basisonderwijs als het secundair onderwijs. Binnen deze job kan ik mijn passie voor kinderen en het ondersteunen van leermoeilijkheden helemaal uitoefenen. 

In mijn vrije tijd hou ik er van om de kinderen te entertainen en begeleiden. Zo ben ik jarenlang trainster geweest van een wedstrijdploeg acrogym en heb ik talloze kleuterkampjes gegeven in de vakanties. Ik geniet van het grimeren van kindersnoetjes en word enthousiast van die vrolijke gezichtjes!

In 2021 volgde ik de opleiding tot Schrijfdansdocent. Een enorm boeiende opleiding die me meer leerde over de motorische ontwikkeling van kinderen. Deze kennis pas ik nu toe in mijn job binnen het CLB, waarmee ik leerkrachten gegronde feedback kan geven over de ontwikkeling van kinderen. Als Schrijfdansdocent stond ik bij de wieg van de Schrijfdanskampen in de schoolvakanties en begeleid deze met veel plezier en enthousiasme. Tijdens de praktische themadagen van Schrijfdans kom je me tegen bij kleuterklas 1, 2 en 3.  

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te ontmoeten! Tot binnenkort!

Terug naar alle docenten