Gert Claes

Gert Claes

Ik ben Gert. Ik studeerde in 2007 af als Bachelor in de Toegepaste Psychologie. 

Momenteel ben ik als zelfstandige aan de slag in mijn eigen praktijk, Auxilium. Ik werken met kinderen, jongeren én hun ouders en heb me gespecialiseerd in autisme. Ik deed ervaring op als ‘zus van’, als GOn-begeleider (nu ondersteuner) en als leerkracht in het buitengewoon onderwijs. Mijn praktijk bestaat inmiddels ruim 13 jaar. 

Als 'eeuwige student' volg ik graag nieuwe opleidingen. Zo mag ik het postgraduaat autisme, de lerarenopleiding, Brain Gym®, opleiding aromatherapie, de jaartraining INPP, themadagen beelddenken, de docentenopleiding Schrijfdans, de jaartraining Zinvol Tekenen met kinderen,... alvast afvinken. Ik geniet ook van de inspiratie die ik krijg uit boeken en materialen. 

Deze combinatie maakt dat ik een krak ben in het ‘out of the box’ denken en complexe situaties te overzien. Ik hou er van om geïnspireerd te worden én te inspireren via de opleidingen die ik bij Teach More geef. Enkele basisprincipes waarbij ik trouw zweer:

  • Zet zelf de stap om op een andere manier met jezelf en anderen om te gaan.
  • Ga terug naar de kern: (h)erken de waarden, behoeftes en noden die er zijn. Ga van daaruit structureel elementen aanpassen en anders te bekijken.

Ik kijk er nu al naar uit om dit met gepassioneerde zielen te gaan delen in het 'coachingstraject ASS' en 'coachingstraject Kindertaal' en de themadagen 'Welkom in mijn klASS' en 'Executieve functies'.

Tot binnenkort!

Terug naar alle docenten