• +32 474 82 34 35

Mijn naam is Karolien Bastiaens, drijvende kracht achter Teach More VZW.
Via individuele, teamgerichte en klasgerichte nascholingen zet Teach More zich in om kinderen en leerkrachten een waaier van mogelijkheden aan te bieden om zich verder te ontplooien.

Ik ben Gert. Ik studeerde in 2007 af als Bachelor in de Toegepaste Psychologie.
Momenteel ben ik als zelfstandige aan de slag in mijn eigen praktijk, Auxilium. Ik werken met kinderen, jongeren én hun ouders en heb me gespecialiseerd in autisme.

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door kinderen. Mijn gezin en mijn ervaringen in het onderwijs zijn mijn grootste inspiratiebron. Ik merk al heel lang grote verschillen in de communicatie tussen kind en volwassene.

Mijn naam is Katia Dewispelaere,
samen met Caroline Theybers en mama van twee kapoenen, Jitse en Joppe.
In 1996 studeerde ik af aan de Hogeschool Antwerpen Campus Lier.

Ik ben Carinne Lannoo. In 1985 behaalde ik mijn diploma kleuterjuf te Brugge. Na heel wat jaren voor de klas, koos ik ervoor  om Gokleerkracht te worden.
Als kleuterjuf kon ik mijn creatieve ei, mijn liefde en rust delen met mijn kleuters. Als Gokleerkracht mocht ik o.a.

Ik ben Mieke Moens en studeerde af in Brussel als regent LO / Biologie. Ik ben al heel wat jaren werkzaam als L.O.-leerkracht in basis- en kleuteronderwijs. Via bijscholingen ontdekte ik Schrijfdans. In 2010 heb ik de opleiding voor schrijfdansdocente afgerond.

Mijn naam is Wendy Neyens, getrouwd met Raf en mama van twee stoere jongens Seppe (2004) en Kobe (2006). Ik ben afkomstig van Neerpelt maar woon sinds enkele jaren in Lummen. In 1998 studeerde ik af als kleuterleidster in het Heilig Hart Instituut te Heverlee.

Ik ben Vinciane Schoenmaeckers.
Ik heb een praktijk voor kinesiologie, sinds 2003, waar ik groot en klein begeleid in het makkelijker maken van het leven, doelen stellen en de weg vrij maken om deze doelen te bereiken.