* verplichte velden

  Als deelnemer van deze cursus begrijp ik en ga ik akkoord met volgende punten:
  Ik verklaar dat...
  1. Ik me ervan bewust ben, dat het schoolprogramma ‘Eerst bewegen, dan leren’ een preventief oefenprogramma is voor klassen of groepen. Het kan beschouwd worden als een introductie op de individuele INPP-reflexintegratietherapie.
  2. Ik ouders van kinderen met een hoge score (definitie daarvan staat in het handboek ‘Eerst bewegen, dan leren’ op pagina 91) adviseer om een INPP-therapeut te consulteren (zie www.inpp.be voor alle therapeuten aangesloten bij INPP België). Zodoende kan er een individueel traject worden opgesteld met een optimaal oefenprogramma bij leerproblemen.
  3. Wanneer ik zelf het schoolprogramma ‘Eerst bewegen, dan leren’ met de kinderen ga uitvoeren, dat het volgende van toepassing is;
  - Dat de screening alleen door mijzelf uitgevoerd mag worden;
  - Dat ik de (nieuwe) oefeningen aan de kinderen en de leerkrachten, die dagelijks de oefeningen met de kinderen doen, demonstreer;
  - Dat ik de volwassenen begeleid die de overige dagen met de kinderen oefenen;
  - Dat ik het handboek van het schoolprogramma ‘Eerst bewegen, dan leren’ of ander materiaal dat verstrekt is op de workshop, niet kopieer om door te geven aan derden;
  - Dat ik derden niet train in het geven van het schoolprogramma ‘Eerst bewegen, dan leren’;
  - Dat ik onderdelen uit het schoolprogramma ‘Eerst bewegen, dan leren’ niet onder een andere naam, training/therapie of in een presentatie/workshop naar buiten breng

  Wij behandelen je gegevens veilig en met respect voor je privacy.
  Via www.teachmore.be/privacy kan je lezen hoe wij omgaan met je gegevens.